35… cu noroc
sport1
Importanta unui stil de viata sanatos
16 noiembrie 2015
univers7
UniverSkin, un fel de 3 in 1 al cremelor
18 noiembrie 2015

35… cu noroc

fashion-1

A fost odata ca niciodata o fata care n-a vrut decat sa viseze la cea mai frumoasa rochie de mireasa. Ei, ce sa vezi? … Si i-a dat Dumnezeu 35 de rochii la probat intr-un an.

Da, cam asa incepe povestea rochiilor pe care le-am imbracat anul asta. Si inca nu s-a terminat anul, sa-mi dau peste gura. Dar a fost interesant, n-am ce zice.

In prima faza, prietenul meu Arthur (Marie Ollie) a venit cu frumoasa propunere de a poza in cea mai recentă colecție de rochii de mireasă, Marriage „extravaganza”, intr-un concept inedit. Credeti ca m-am plictisit la sedinta foto? Absolut deloc. De dimineata pana seara am probat si am stat la fotografiat in rochiile Marie Ollie despre care am spus ca nu se vor demoda niciodata. Cred ca Arthur, mai mult ca sigur atunci cand se gandeste la un concept este influentat de personalitatea lui. Are el o inspiratie aparte. Baiatul cu privirea blajina care atunci cand te priveste in ochi, stie exact cum sa te imbrace din priviri.

Stiti ce m-a uimit la rochiile de mireasa Marie Ollie? Faptul ca fiecare rochie este usoara si confortabila. Au ele o eleganta clasica si iti dau o siguranta romantica. Puteti gasi in colectia lui, atat rochii îndrăznețe și extravagante, cât și piese clasice și elegante. Mie mi-au placut, toate, 26 la numar. Stiu exact cum va arata rochia mea de mireasa 😉 Numai priviti-le!

Si pentru ca pana la 35 mai sunt doar 9, sa continui povestea.

Dupa a fost odata… a mai fost odata in Ghidul Miresei. De data asta Ana Haralambie se face vinovata (Associate Partner at Ghidul Miresei) pentru coperta.

Locatia – decor superb de toamna, echipa – de vis, stare de spirit – excelenta, vremea – prima zi innorata din an, rochii – 9 la numar.

“M-AM SIMTIT EXTRAORDINAR IN ROCHIILE ALESE SI PURTAND SUPERBELE ACCESORII CU FLORI NATURALE. DIN ACEST MOTIV, TEMA ACEASTA M-A DUS CU GANDUL LA NUNTA PE CARE MI-O DORESC.” (Ghidul Miresei)

35 am zis? Pai sa fie cu noroc atunci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *