5 motive care m-au convins sa incep epilarea definitiva
naomi-campbell
Q&A cu Naomi Campbell
19 septembrie 2016
geanina
Praful de copt face minuni pentru par
20 septembrie 2016

5 motive care m-au convins sa incep epilarea definitiva

ce-este-epilarea-definitiva

Nu e o discutie tabu, printre noi fetele, ca ne-am saturat de parul nedorit de pe picioare. Eu una ajunsesem sa ma epilez nu la 2-3 saptamani, cum se cade, ci la 8-10 zile. Cred ca dintre toate lucrurile pe care le faceam pentru mine, epilarea era o corvoada.

1.Da, ma durea.

2.Nu mai suportam firele de par sub piele.

3. Cand imi era lumea mai draga sa port o rochita, atunci realizam ca de fapt trebuie sa sun sa-mi fac o programare la epilat si sa pun rochia la loc.

4. Timp pierdut.

5. Ma chinuisem destul.

Asa ca am ales metodea cea mai buna, epilarea definitiva. Am cautat mult, m-am informat si am citit seri intregi pentru ca exista pe piata foarte multe tehnologii si am vrut sa ma opresc la cea mai buna.

Intr-un final am optat pentru tehnologia Soprano Ice Laser. Sincer, n-as fi crezut vreodata ca ma pot epila definitiv… VARA. De fapt, nu crezi pana nu vezi… de la prima sedinta.

Pe mine m-a convins. In primul rand nu doare. Detaliul pe care eu l-am apreciat este ca are in varf o tehnologie menita sa ofere confort si sa tempereze senzatia de caldura, simti mai exact senzatia de rece.

Si mai interesant este ca poate fi folosit pe orice tip de piele, inclusiv pe cea foarte deschisa la culoare cat si pe cea bronzata, care pana acum nu corespundea indicatiilor de epilare definitiva. 

In cazul meu, dupa fiecare sedinta, rezultatul este din ce in ce mai bun. Procedura o fac o data pe luna iar un plan clasic de tratament variaza intre 5 si 8 sedinte, depinde bineinteles si de zonele tratate. Eu sunt la a 3 a sedinta si deja problema este pe cale de disparitie :p iar pentru a mentine un efect permanent este indicat sa se mai faca o sesiune de intretinere o data pe an. Efectele sunt cel mai adesea permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone.

După o şedinţă dispare aproape tot părul tratat. La câteva săptămâni vei vedea că apare iar, dar e vorba de fire noi, crescute din alte rădăcini. La următoarea şedinţă vor fi distruse şi aceastea şi tot aşa, până când vor fi atinse toate rădăcinile.
Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de intretinere dupa tratament. (1-2 sedinte pe an)

Eu va recomand epilarea definitiva. Scapati de un stres, pur si simplu de parul nedorit. Textura pielii arata mult mai bine, mult mai fina iar drumul la cosmetica pentru epilare devine doar o amintire.

Cum spuneam la inceput, exista foarte multe tehnici, insa eu am ales Soprano Ice de la  www.bellamedicalspa.ro

Rezultate bune va doresc!

img_7345

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *