Crede in tine! Eu am crezut in.. ErgoSun by Geanina Ilies
13719654_713545342126774_184638879446435193_o
Ramai cu bine, Observator!
8 august 2016
fullsizerender
Hai la cycling!
15 septembrie 2016

Crede in tine! Eu am crezut in.. ErgoSun by Geanina Ilies

name

Despre ErgoSun pot sa spun doar atat: acel proiect in care am crezut inca de la inceput si pe care il manageriez inca din prima zi cu aceeasi placere.

In prima faza m-am gandit la un business la care ma pricep. Un serviciu pe care, din cand in cand, il mai frecventam, insa nu intotdeauna il gaseam exact asa cum il voiam. Asa ca l-am creat chiar eu!

Personal, intotdeauna mi-a placut sa am grija de mine, de aspectul fizic iar unul din lucrurile de care tineam cont era ca pielea mea sa aiba un aspect frumos si placut ,usor bronzat. De aici mi-a venit si ideea proiectului ErgoSun si in plus exista foarte multe avantaje de pe urma utilizarii catorva minute de solar, testate dermatologic, atata timp cat folosim razele UV cu masura, fara excese.

Au fost cateva lucruri importante de care am tinut cont atunci cand am gandit conceptul Studioului de bronzat ErgoSun. In primul rand am optat pentru cele mai avansate aparate de bronzat care exista pe piata. De exemplu, studioul detine un aparat  dotat cu funcția EasyCare, cu ajutorul căreia solarul analizează tipul de pigment și face posibilă selecția tipului de bronzare corespunzătoare.

Un alt aspect este pretul pe care l-am gandit astfel ca toata lumea sa isi poata permite serviciile studioului, intr-un cadru prietenos si relaxant. Si nu in ultimul rand am optat pentru o locatie foarte buna. Am studiat foarte bine piata si am constatat ca in zona unde suntem nu exista un astfel de salon iar feedback-ul deja s-a vazut, inca din primele zile de cand am deschis studioul.

Va astept si aici!

www.ergo-sun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *