Cum purtăm corect şi comod, gențile!
IMG_0315
Matasea este vedeta sezonului!
10 iulie 2017
1K1A3928-Edit
Simina Filat… sau cum talentul capata culori si forme unice
14 iulie 2017

Cum purtăm corect şi comod, gențile!

URCATA

Poate părea banal însă cu siguranță nu o dată, v-ați confruntat cu o dilemă legată de geanta/clutch-ul/plicul pe care urma să îl purtați şi să îl integrați în ținută.

Eu, de exemplu, am fost foarte curioasă să aflu câteva trucuri despre cum să mă simt confortabil într-un loc select, la cină, având un clutch de mici dimensiuni, dar şi la o întâlnire de afaceri, când purtam o geantă de tip business. Aşa că m-am documentat.

Clutch-ul l-am ținut în poală, nu m-a incomodat nici o secundă. Mai exista varianta poziționării lui în spatele meu, pe scaun (dacă scaunul este unul cu spătar drept şi nu există posibilitatea ca el să cadă). Geanta business şi-a găsit locul pe scaunul din dreapta mea, scaun care era liber şi astfel, am avut la indemână actele şi ce mai era necesar la întâlirea de afaceri. Niciodată nu punem o geantă pe masă, fie ca este vorba de o incapere sau de un restaurant.

O geantă ce are curea/lanț de umăr, dar şi o geantă de tip plic, le vom purta mereu pe partea stângă, lăsând partea dreapta liberă pentru socializare, pentru momentele când facem cunoştință cu cineva, de exemplu.

Nu punem geanta niciodată pe jos deşi, trebuie să recunosc că am făcut şi eu asta de câteva ori, din grabă şi lipsa unui loc unde aş putea să o las. În situații excepționale, nu e nici o tragedie 🙂

Sunt reguli general valabile, utile oricând, pentru că, nu-i aşa?! Suntem nişte doamne şi este frumos să ne purtăm ca atare 🙂

Cred însă că cel mai important aspect este să te simți confortabil şi relaxată atunci când poți o geantă/poşetă/clutch, concluzia mea fiind una care conține principiile esențiale: ține cont de regulile de bază dar…relaxează-te şi poartă-ți geanta cu stil 😉 Pune alături un zâmbet natural şi ai cele mai speciale accesorii cu care vei străluci oricând, oriunde!

articol2

articol3

articol1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *