Despre fericire…..
IMG_7693
VelaShape III la nevoie se cunoaste
23 aprilie 2017
IMG_8376
Ellen si invitatii ei care te lasa masca
1 mai 2017

Despre fericire…..

G609a

IMG_8051

 

Ce inseamna pentru tine fericirea?

E o intrebare si grea si usoara totodata. Multi au incercat sa desluseasca, chiar si in ce consta“ secertul fericirii” . Fericirea e total perceputa diferit pentru fiecare om in parte. Pentru mine inseamna liniste suflteteasca, inseama zambetul copilului meu, inseama fiorul momentului cand sunt tinuta in brate de iubitul meu, zambetul lui, zambetul meu, razele soarelui care parca-mi invadeaza  diminetile atunci cand ma trezesc….. si as putea sa scriu la nesfarsit. Si, da, pe scurt, fericirea pentru mine este o bunastare subiectiva. 

Ce te face fericita? 

Din pacate, cred ca asta e problema majoritatii oamenilor. Sa asteptam sa ne faca cineva sau ceva fericiti, cred ca e marea problema a societatii. Trebuie sa invatam ca fericirea nu se cauta, ea e in noi, in lucrurile marunte. In gesturile pe care le facem chiar si pentru altii. Eu, spre exemplu, daca, cei pe care ii iubesc sunt fericiti sau eu ii pot face fericiti, da, traiesc o stare de bine, de multumire sufleteasca, de fericire. 

Mediul in care traiesti influenteaza starea de fericire? 

Cu siguranta. Este un factor care ne influenteaza foarte mult starea pe care o traim zilnic. Spre exemplu, locul de munca ne influenteaza viata in nenumarate moduri. Tocmai de aceea este foarte important ca in acele 8 ore pe care le petrecem la birou in fiecare zi trebuie sa tinem cont de oamenii si lucrurile care ne incoanjoara. Ele ne pot influenta stilului de viață, sanatatea si fericirea. 

 

Cum se comporta un om fericit?

De regula il simtim. Este un optimist convins de cele mai multe ori. Zambeste poate mai mult decat noi. E simplu, probabil are o stare mai buna decat ieri. 

Cum iti propui sa ii ajuti pe cei din jur sa fie fericiti?

Sa fiu prezenta in viata lor. 

Care este recomandarea ta pentru cititorii Jurnalului Fericirii?

Sa fie mult mai recunoscatori pentru tot ceea ce au si traiesc, sa valorizeze, sa daruiasca, sa iubeasca,  sa ierte si sa-i faca fericiti si pe cei din jurul lor.

 

Asa sunt eu fericita:

IMG_5158

 

 

IMG_5768

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *