New KOTON in town
seb
Cum am luat un premiu luni, la prima ora… de scoala
21 noiembrie 2016
before after
Primul meu „blond”
1 decembrie 2016
koton

Ce poate fi mai relaxant pentru o femeie decat sa mearga la shopping. Si daca magazinul este unul pe masura, cu atat mai bine. Dar si daca este intr-o zona in care ne petrecem timpul cu prietenii, atunci chiar ca ne-a castigat.

Va anunt, fetelor, ca avem un un nou magazin în Centrul Istoric din București. Iar azi vorbim despre KOTON.

koton1

Situat pe Lipscani 43, într-o clădire recent renovată care a pastrat detaliile arhitecturii inițiale, magazinul a fost o provocare atât din punctul de vedere al investiței, cât și al implementării. Investiția în consolidarea și renovarea clădirii s-a ridicat la valoarea de 6.5 milioane EUR, iar lucrările s-au finalizat în 12 luni.

koton_mag1

Eu am gasit foarte multe accesorii, spre exemplu, care mi-au placut, tinute casual si hainute pentru Patrick la discretie. Pentru noi, fetele, cat si pentru barbati, gama este destul de larga. Preturile sunt accesibile iar ce mi-a placut a fost faptul ca am putut admira cele mai recente colecții care au prins viață sub supravegherea lui Richard Isham Sardouk, director de creație al retailer-uli din octombrie 2015. Richard Isham Sardouk are peste douazeci de ani de experiență în stabilirea tendințelor și design, lucrând de-a lungul timpului pentru companii de talie mondiali din New York, Paris și Londra. Experiența sa profesională include cea mai recentă poziție la WGSN ca Executive Vice President al Mindset, poziție pe care a ocupat-o incepând cu anul 2014, fiind responsabil de serviciile de consultanță la nivel mondial.

koton4

Cu participarea Excelenței sale, Amabasadorul Turciei la București, Koray Ertaş, a atașatului comercial al Turciei la București, domnul Mukerrem Aksoy, a Cristinei Chiriac, președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor și în acordurile electrice ale fetelor de la Amadeus, magazinul a prins viață.

Burak Akbulat, director general KOTON Romania, ne-a povestit despre noul magazin atât din perspectiva investiției cât și din perspectiva noilor colecții care se regăsesc acum în locația inaugurată.

5d3_8161

Burak Akbulat

Considerăm că acest magazin se integrează în abordarea pieței din Romania în termeni de prezență în cele mai importante locuri pentru comunitate. Centrul Vechi este o zonă in care clienții noștrii își petrec timpul liber și se bucură de un loc autentic și de evenimente culturale. Ne dorim să fim mai aproape de ei acolo unde ei se simt bine și se recreează, iar din acest motiv am ales aceasta locație.” (Burak Akbulat)

 

Stiati ca….

Brandul KOTON a fost fondat în anul 1988, în Istanbul, fiind lider de piaţă în Turcia pe segmentul de fast-fashion şi are în prezent 8.200 de angajaţi şi 445 de magazine, în 25 de ţări.

Abordarea KOTON este centrată pe client şi pe realizarea unei game largi de produse în linie cu tendinţele din modă, la cel mai bun preţ, pentru a permite consumatorilor să-şi creeze un stil propriu în funcţie de identitatea lor.

KOTON produce peste 15.000 de stiluri de îmbrăcăminte individuale pe an, fiind astfel unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume.

 

Ce ziceti?

Stiam eu, ati plecat la cumparaturi deja. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *