Primul meu „blond”
koton
New KOTON in town
28 noiembrie 2016
geanina2
Fii propriul tau stilist! 6 lucruri la care sa spui DA sau NU in aceasta iarna
11 decembrie 2016

Primul meu „blond”

before after

Na, c-am facut-o si p’asta! Am inteles ca orice femeie de pe pamantul asta ajunge sa fie macar o data-n viata blonda. N-am zis eu, zic cercetatorii! :)) Si aici ma refer la culoare, ca sa ne intelegem. Nu am incercat niciodata, insa hotararea a fost gandita. Gata, ma fac blonda. Bine, n-am zis tare, am zis asa, incet, sa ma aud doar eu! Sunt convinsa ca multe prietene nu credeau ca am s-o fac insa cand am discutat acasa despre „gestul’ meu, mi s-a zis clar: – Fa-te, iubito!

Stiam ca vreau o tunsoare mai scurta (nu stiu ce se intampla insa in ultima vreme imi creste parul foarte repede), o alta culoare si ce sa mai ocolim subiectul, stiam ca vreau o schimbare. Am ales ombre, cu waves si bineinteles presarat cu un lob de toata frumusetea.

Da, e ceva cu varsta asta de 30 de ani. Esti mai intelept :)) mai sigur pe tine. Se spune că femeia la 30 de ani este cea mai interesanta, pentru că încă arată la fel de bine ca la 20, dar nu mai este atât de naivă. Si sa lasam blondele in pace, da! :))  M-a distrat afirmatia asta insa are un sambure de adevar. Ce-i drept echilibrul, siguranța de sine, înțelepciunea, asumarea defectelor și transformarea lor în calități cam definesc aceasta cifra si in general femeia la 30 de ani, stie domle ce face! 😉

Unde am ramas? Nu facem filozofie, p’asta cu varsta o stiti si voi.

A, da! M-am lasat pe mainile Roxanei Balaci (Senior Hair Stylist & Make-up Artist la Gett’s Salons), hairstylist-ul in care am cea mai mare incredere si ne-am inceput treaba pe la ora 11 si am terminat pe la ora 16.  Si…. ce atata vorbarie, mai bine va las sa vedeti dar astept si parerile voastre. 

Fiti blanzi, nu orice femeie se naste blonda! :)) Zic sa ma lasati sa trec de pragul psihologic pana ma obisnuiesc cu noul look, da?

Va pup! :*

 

before after

 

img_2074

 

img_2077

3 Comments

  1. Îți vine minunat.Ești superbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *