Ramai cu bine, Observator!
beauty1
Pana si vampirii au farmecul lor
18 noiembrie 2015
name
Crede in tine! Eu am crezut in.. ErgoSun by Geanina Ilies
15 septembrie 2016

Ramai cu bine, Observator!

13719654_713545342126774_184638879446435193_o

De aproximativ 10 ani lucrez in mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam in trustul Antena 1 cu emotii si totodata cu entuziasm pentru ca urma sa lucrez in echipa ce m-a modelat in jurnalistul care sunt astazi.

Am parcurs jurnale cu stiri placute si totodata mai putin placute, live-uri in cadrul Observatorului, editii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieti. Am pus suflet in toate stirile realizate, chiar si cand ceasul imi suna mai devreme de ora 4 dimineata in fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionisti iar asta m-a ambitionat sa ma autodepasesc in anumite situatii. Toate aceste lucruri m-au ajutat sa dobandesc experienta, seriozitate si profesionalism in acest domeniu.

Iata ca a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la pupitrul Observatorului si sa ma concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp.
Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.
In urmatoarele cateva luni voi lua o mica pauza in ceea ce priveste televiziunea, timp in care imi voi pune la punct proiectele pe care imi doresc sa le lansez din toamna.
In ceea ce priveste propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoana publica, da, au fost, dar in momentul de fata nu exista nicio concretizare.
Multumesc publicului telespectator pentru toate gandurile bune dar si colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat in adevarati prieteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *