Tratarea hiperhidrozei-transpiratia excesiva axilara
c d 1958
O blana, o istorie, o poza cat o mie de cuvinte!
30 noiembrie 2018
IMG_7309
Mergi la solar? Trebuie sa stii asta!
14 august 2019

Tratarea hiperhidrozei-transpiratia excesiva axilara

beauty

A fost o placere sa discut cu domnul Dr. Nemer Kamal, medic plastician, despre tratarea hiperhidrozei. Am fost intrebata de foarte multe persoane cum se poate rezolva aceasta problema….

Descoperita de expertii de la Universitatea din California, San Francisco, metoda de tratare a hiperhidrozei cu Botox este rapida si eficienta. Tratamentul axilei, a palmelor sau a talpilor picioarelor se realizeaza intr-o singura sedinta, iar rezultatele sunt de lunga durata (de la 5 la 7 luni). Studiile realizate pana acum nu au dezvaluit nici un efect advers.

Nu este necesara anestezia, deoarece injectiile se fac cu ace foarte subtiri.

Adevarul miracol in tratamentul hiperhidrozei a aparut in momentul in care s-a observat ca toxina botulinica opreste transpiratia de la nivelul axilelor si chiar si palmelor. Aceasta interventie a schimbat viata a sute de mii de pacienti. Este un tratament sigur si foarte eficient. Presupune injectarea superficiala in mai multe puncte a toxinei botulinice care blocheaza eliberarea de sudoare din glande. Este foarte putin dureroasa iar printre putinele contraindicatii mentionam afectiuni neurologice, tulburari severe de coagulare ale sangelui, hipersensibilitatea la toxina botulinica, sarcina si alaptarea. Procedura dureaza 15-30 minute si poate fi repetata la intervale regulate in functie de severitatea hiperhidrozei.

Este un tratament cu rezultate spectaculoase! Este adresat in special transpiratiei excesive axilare, declara domnul dr. Substantele injectabile blocheaza actiunea nervoasa asupra gladelor transpiratiei. Dermatologul identifica initial zonele care transpira excesiv la nivelul axilei iar apoi cantitati mici de substanta sunt injectate intradermic (in stratul mijlociu al pielii). Rezultatele sunt vizibile dupa cateva zile.

Multumesc domnului dr Nemer Kamal pentru informatii.

beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *