VelaShape III la nevoie se cunoaste
Screen Shot 2017-03-10 at 21.46.27
Look de Superstar #lorealmakeup
10 martie 2017
G609a
Despre fericire…..
28 aprilie 2017

VelaShape III la nevoie se cunoaste

IMG_7693

Ne place sa aratam bine. Sigur ca ne place! Altfel nu am face atat de mult sport, nu am mai avea grija ce mancam si cat mancam si nu ne-ar mai interesa nici ce aparate non-invazive mai apar pe piata. Dar cum ne pasa…. uite ca o sa tot vorbim despre ele.

Azi vreau sa va prezint, din punctul meu de vedere, cel mai bun aparat impotriva celulitei. Nu vorbesc din carti, ca sa zic asa, pentru ca l-am testat pe pielea mea si am fost uimita sa vad rezultate inca de la prima sedinta.

image1

Am fost invitata de catre SouplesseBodySpa Beauty Land sa incerc VelaShape III . Despre el am tot postat pe pagina oficiala de facebook si instagram insa am asteptat sa intru in painea tratamentului ca sa va povestesc exact si cat de multumita sunt.  L-am ales in primul rand pentru ca este un tratament corporal non invaziv, dar si pentru ca are la baza 4 tehnologii combinate sinergetic: lumina infrarosu care topeste tesutul adipos; radio frecventa folosita pentru combaterea celulitei; vacuum-ul care netezeste si uniformizeaza pielea si role mecanice care asigura un masaj in profunzime. Recunosc totusi ca nu aveam probleme extraordinar de mari pentru ca sunt adepta masajului si orelor de sport, insa in ultima perioada, din cauza programului am cam sarit peste obisnuintele mele si… asa am ales VelaShape III pentru „recuperarea” orelor pierdute la sala.

Mai, fetelor! Stiti vorba aceea „piele de bebelus”?Deci da, nu exagerez cand spun ca VelaShape III este echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuare a celulitei. Este un tratament non-chirurgical, ideal pentru tratarea zonelor cu probleme, usor de folosit, fara timp de recuperare si super confortabil. Atentie: NU DOARE! 😉

FullSizeRender

 

IMG_7387

IMG_7422

Cum actioneaza VelaShape III?

VelaShape III actioneaza in diminuarea celulitei si a grasimii localizate. Pe baza tehnologiei patentate Syneron – elōs – VelaShape III combina IR (infrarosu ), RF bipolar (radiofrecventa) si vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul. Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime, radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20mm in adancime, vacuumul asigura livrarea exacta a energiei. Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita, mecanism de actiune a tehnologiei VelaShape. Combinarea Luminii infrarosii, cu vacuum si radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a pielii.

Eu zic ca VelaShape isi merita titulatura de cel mai bun echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.
Tratamentul VelaShape III se poate realiza in cadrul Centrului de infrumusetare si remodelare corporala SouplesseBodySpa Beauty Land, din Bucuresti ( Strada Frederic Joliot Curie nr 3) si in Ploiesti (Str Veniamin Costache nr 17).

Mai multe detalii pe: SouplesseBody

Multumesc Adina Aradi pentru invitatie si intregului personal exceptional.

IMG_7315

IMG_7320

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *