Cum am luat un premiu luni, la prima ora… de scoala
caini
Cine se aseamana se aduna!
17 noiembrie 2016
koton
New KOTON in town
28 noiembrie 2016

Cum am luat un premiu luni, la prima ora… de scoala

seb

Luna noiembrie se pare ca e plina de surprise, care mai de care mai frumoase si chiar imi place ca am posibilitatea sa impartasesc cu voi momentele.

Sa va povestesc pe scurt deci… In weekend am fost anuntata printr-un mesaj sa ma prezint la scoala, luni – ora 9:00 :/S iar doamna invatatoare a avut grija sa nu ma sperie „nu este nimic grav”. Am mers pe mana ei. :))

img_6304

Si……. am ajuns la fix. In sala de festivitati conducerea Scolii Europene Bucuresti obisnuieste sa premieze elevul si profesorul lunii. Cam frumos, ce-i drept. Atunci mi-am dat seama ca urmeaza vreo surpriza din partea lui Patrick insa stai, ce sa vezi! A urmat un premiu despre care nu stiam absolut nimic… „parintele lunii”. In aplauzele copiilor, a fost strigat domnul Petrea, parintele care le-a aratat pustilor saptamana trecuta in proiectul Zilele Carierei  „cum se face o carte’ iar tipografia pe care au vizitat-o i-a lasat cu gura cascata. :)) Si-a meritat, ce-i drept, premiul domnul Petrea.

Si… a mai urmat un alt premiu… pentru Geanina Ilies…pentru mine? Ce-am facut? Doamne ce emotii am avut, „ca la scoala” …pai normal, pentru ca eram la scoala. Dar asa ceva? Sa fiu eu surprinsa atat de frumos. Ma bucur din suflet ca elevii clasei a IV  au simtit gustul profesiei de jurnalist in cadrul proiectului Zilele Carierei si au fost interesati cum se realizeaza un interviu. Daca sunteti curiosi sa vedeti interviurile lor, va invit –> interviuri marca „elevii SEB” Au stofa ;)…

Vreau doar sa multumesc si sa recunosc ca am fost mai emotionata ca oricand in fata copiilor, profesorilor si doamnei directoare.

MULTUMEEEEEESC, S.E.B. ! :*

 

img_6307

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *